Uslovi korišćenja

Datum poslednje izmene: 18.09.2023. godine

Dobrodošli na TOMI KANAL SERVIS (u daljem tekstu „Sajt“). Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove korišćenja pre nego što pristupite ili koristite naš Sajt.

Prihvatanje uslova

Pristupom ili korišćenjem Sajta, automatski prihvatate i obavezujete se da se pridržavate ovih uslova korišćenja. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, nemojte koristiti Sajt.

Promene u uslovima

Zadržavamo pravo da izmenimo ove uslove korišćenja u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Izmenjene uslove ćemo objaviti na Sajtu, a vaša dalja upotreba Sajta nakon tih izmena predstavljaće vašu saglasnost sa revidiranim uslovima.

Vaša odgovornost

Prilikom korišćenja Sajta, obavezujete se da ćete:

  • Pridržavati se svih primenljivih zakona i regulativa.
  • Ne zloupotrebljavati Sajt na bilo koji način ili vršiti neovlašćen pristup Sajtu.
  • Ne unositi ili širiti štetne programe, viruse ili druge štetne komponente.

Intelektualna svojina

Sadržaj na Sajtu, uključujući tekstove, slike, logotipe i druge materijale, zaštićen je autorskim pravima i drugim pravima intelektualne svojine. Ne smete kopirati, reprodukovati ili distribuirati ovaj sadržaj bez naše izričite dozvole.

Odgovornost

Sajt se pruža „kako jeste“ i ne dajemo nikakve garancije u vezi sa tačnošću, potpunosti ili dostupnošću sadržaja na Sajtu. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitke nastale korišćenjem Sajta.

Veze sa trećim stranama

Sajt može sadržavati veze ka trećim stranama. Ne snosimo odgovornost za sadržaj ili politike privatnosti ovih trećih strana. Posetom tih veza, preuzimate rizik i obavezujete se da se pridržavate uslova korišćenja i politika privatnosti tih trećih strana.

Završne odredbe

Ovi uslovi korišćenja predstavljaju celokupni dogovor između vas i nas u vezi sa korišćenjem Sajta. Ako bilo koja odredba ovih uslova bude proglašena nevažećom, to neće uticati na važenje preostalih odredbi.

Kontakt informacije

Ako imate pitanja ili komentare u vezi sa ovim uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem tomi.kanalservis@gmail.com.

Hvala što koristite sajt TOMI KANAL SERVIS!